Nieuws & Evenementen

Klik hier en begin te typen. Ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis.

Het wordt een mooie traditie: de Saffierparkdag. Dit jaar laten we dit samenvallen met het feest voor 100 jaar Groenenhoek!

Baf 11 pleit voor een beter alternatief voor de fietsostrade F11 die rekening houdt met de rijke biodiversiteit van onze groenstrook in de Saffierstraat en de belangen van de wijk en de fietsers nastreeft.

We lieten verschillende experten de situatie onderzoeken (o.a. op vlak van biodiversiteit, mobiliteit, ecologie en cultureel erfgoed) en...

Met een aantal buren organiseerden we zondag 27 maart een tweede Saffierparkdag voor heel de Groenenhoek (en daarbuiten). Laat je verleiden door poëzie in de Tuin der Zinnen, een namiddag vol spelplezier in de Kindertuin, informatiesessie in de Expertentuin, gekke fietsen op straat, gezellige ontmoetingen en onze afsluiter Muziek in de Wei.

Check...

BAF11-Groenenhoek kwam de voorbije jaren meermaals in de pers. We proberen telkens duidelijk te maken welke impact de F11 op onze wijk zou hebben. Hier vind je een overzicht van de verschenen berichten.

We zien dat onze stad op veel vlakken goed werk verzet en er een inhaalbeweging ontstaan is om te vergroenen, te ontharden,.... In de expertnota houden we de ambitie van de stad en provincie op vlak van ruimtelijke ordening, mobiliteit, klimaat en duurzaamheid tegen het licht van de huidige plannen van de F11.

KLIMAAT-MILIEU

26-01-2022

Onze groenstrook Saffierstraat is ongeveer 1.5 km lang en heeft een oppervlakte van circa 2,7 ha.

Biodiversiteit

21-01-2022

De biodiversiteit van het Saffierpark werd in 2021 via gedetailleerd veldonderzoek in kaart gebracht. Je kan de samenvatting van het hoofdstuk Biodiversiteit hier terugvinden en downloaden.

Ledeninformatie

Downloadbare Materialen

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.

OK Logo

OK Logo (PDF formaat)
OK Logo (PNG formaat)

 

Rapporten en applicatieformulieren

Lidmaatschap aanmeldingsformulier (183 kB)
Bestuur aanmeldingsformulier (41 kB)
Jaarlijks rapport 2017 (259 kB)
Jaarlijks rapport 2016 (39 kB)

Maak een gratis website.