Nieuws & Evenementen

Klik hier en begin te typen. Ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis.

Wij hebben het Saffierpark nodig en alles wat leeft, groeit en beweegt in het Saffierpark heeft ons nu nodig! Op zondag 16 juni plannen we om 10u30 een hele bijzondere activiteit in het Saffierpark ter hoogte van de Schaffenstraat. We vieren er de uitbreiding van het 'Eerste onbeschermde natuurreservaat van Vlaanderen' en koppelen dit aan een...

Vanuit BAF11-Groenenhoek roepen wij iedereen, buurtbewoners, sympathisanten en betrokken op om tot en met 28 juni in Mortsel, en tot en met 29 juni in Antwerpen in te dienen tegen het traject voor fietsostrade F11 op verhoogde talud in de Saffierstraat. De beste manier om bezwaarschrift in te dienen is online via het omgevingsvergunningenloket én...

Mineermotactie

26-05-2024

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert BAF11 Groenenhoek samen met buurtbewoners de mineermotactie. Maar hoe werkt dit precies?

Baf 11 pleit voor een beter alternatief voor de fietsostrade F11 die rekening houdt met de rijke biodiversiteit van onze groenstrook in de Saffierstraat en de belangen van de wijk en de fietsers nastreeft.

We lieten verschillende experten de situatie onderzoeken (o.a. op vlak van biodiversiteit, mobiliteit, ecologie en cultureel erfgoed) en...

Biodiversiteit

02-05-2024

De biodiversiteit van het Saffierpark werd in 2021 via gedetailleerd veldonderzoek in kaart gebracht. Je kan de samenvatting van het hoofdstuk Biodiversiteit hier terugvinden en downloaden.

Het wordt een mooie traditie: de Saffierparkdag. Dit jaar laten we dit samenvallen met het feest voor 100 jaar Groenenhoek!

Met een aantal buren organiseerden we zondag 27 maart een tweede Saffierparkdag voor heel de Groenenhoek (en daarbuiten). Laat je verleiden door poëzie in de Tuin der Zinnen, een namiddag vol spelplezier in de Kindertuin, informatiesessie in de Expertentuin, gekke fietsen op straat, gezellige ontmoetingen en onze afsluiter Muziek in de Wei.

Check...

BAF11-Groenenhoek kwam de voorbije jaren meermaals in de pers. We proberen telkens duidelijk te maken welke impact de F11 op onze wijk zou hebben. Hier vind je een overzicht van de verschenen berichten.

Ledeninformatie

Downloadbare Materialen

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.

OK Logo

OK Logo (PDF formaat)
OK Logo (PNG formaat)

 

Rapporten en applicatieformulieren

Lidmaatschap aanmeldingsformulier (183 kB)
Bestuur aanmeldingsformulier (41 kB)
Jaarlijks rapport 2017 (259 kB)
Jaarlijks rapport 2016 (39 kB)

Maak een gratis website.